Saturday, August 23, 2008

Will start

OH man Im not doin my comics up to speed but will update on that........ say talking to myself is so much less of a hassel then to a crowd oh well. May the truly insane live on

Tuesday, March 11, 2008

Ebay and online shopping

God dammit i hate shopping on ebay every goddamnd thing is cheap but the catch is the shipping f+++'5 u up i mean come on just when u bought an item with a price u could a call beggars proffit they then ask u to pay for shipping which varies for some unseen reason some items althought big have a low shipping price while some items small has an insane shipping cost. Now as my rant is a bout to come to an end i would like to take this moment to recommend u to dealextreme.com free shipping yeah u heard me FREE SHIPPING. ahhhhh i love free shipping............

Saturday, March 1, 2008

Incomplete

tell me if u like it :) video

Sunday, February 24, 2008

The job

Bosan betul tempat kerja dah lah 2 orang je animator tapi org lain punyalah bosan. Haiiii geram sangat nak berhentilah cari kerja lain experience kerja kat sini macam tak ada apa-apa bos tau jual merchandise tapi tu jelah dia tahu orang cakap ngan dia macam pua-pura pekak hai....Bosan ahhh bukan tu maksalah besar masalah besar yang di hadapi kerja kasi untuk siap 2bulan tapi kerja tu hanya boleh siap kalau buat overtme tapi tak nak kasi ot pulak tu lah masalah tak lama lagi akan di buang kerja........

Sunday, February 17, 2008

Yay for competition




do u think its funny??
read this from the bottom

Friday, February 15, 2008

Willingness to pay

Sebenarnya saya hanya mempunyai dua orang artis sahaja dalam plan saya jadi saya mahu cari bakat muda atau tua yang lain asal kan amateur yang suka akan bidang ini dan selalu ber mimpi
tapi masalah paling besar saya ialah harga satu page sebab sya tak nak letak limit berapa banyak page yang boleh di hantarkan. Duit kemungkinan besar keluar dari poket saya jugak.Rm10 ok ke??

Wednesday, February 13, 2008

Monday, February 11, 2008

Experience

Hmmm, saya tak tahu apa-apa mengenai cara membuat comic magazine jadi sekarang saya sedang
cuba dapatkan pengalaman tersebut dengan cuba menanya pekomik dan meminta pekerjaan di publisher untuk magazine comic seperti,komikoo,moy dan sebagainya. Hmm, masih tiada jawapan tetapi saya akan terus mencuba tapi dengar dari khabar company-company seperti ini biasanya hanya akan mengambil orang yang dikenali atau orang yang orang dalam kenali..... Sedih lama saya menunggu.

Saturday, January 26, 2008

The dream

Semua orang ada mimpi, ada yang mimpikan kemashuran, ada yang nak kan kekayaan, tapi
saya hanya mahu Malaysia lebih hebat dalam bidang komik masalah kita sekarang ialah kebanyakkan orang hanya fikirkan hasil kerja lukisan yang hebat, tanpa cerita yang hebat
tapi, apa yang kita perlukan ialah cerita hebat, itu dan semangat akan kerja yang dibuat. Lukisan
boleh diperbaiki setiap kali kita melukis tetapi cerita yang hebat boleh terus membuat peminat,
jadi mulai dari sekarang inilah langkah pertama saya untuk membuat sebuah majalah koleksi
comic bersiri amateur tanah air supaya pelukis and penulis cerita dapat menyara hidup mereka dengan minat dan impian mereka.